35km norr om Haparanda - Mitt i vackra Tornedalen

Tornedalsk gastronomi när den är som bäst.

 

Ekologiska råvaror och en ovanligt omsorgsfull köksmästare ger dig en smakupplevelse utöver det vanliga. Boka alltid bord i förväg, 0922-32015.

 

 • Välkommen till bords på Hulkoffgården!

  Vi har hedrats med gastronomiska utmärkelser i White Guide varje år sedan 2008. Att tillhöra den exklusiva skaran "Sveriges bästa restauranger" fyller oss med stor ödmjukhet. Men bakom vårt anseende som en riktigt bra krog finns en naturliga förklaring.

   

  Alla rätter på Hulkoff's baseras nämligen på gårdens och traktens råvaror. Vår traktör Kurt Hulkoff skapar menyerna och tillagar gårdens rätter med äkta kärlek och kryddar med en sensuell twist av trendiga accenter.

   

  Kokkonsten har Kurt ärvt från mamma Julia. Men våra mattraditioner är äldre än så. Ända sedan 1600-talet har gården bjudit upp till fest och gästabud.

   

  Det som var gårdens råvaror förr är gårdens råvaror nu; ekologiskt uppfödda nötdjur som betat lyckliga på våra saftiga ängar; örter, tomater, rotsaker, bär och sallader som odlats giftfritt och fått växa sig stolta och naturligt smakrika; fin fisk från den fria älven som strömmar utanför vårt fönster; från vår ekologiska bygd hämtar vi mjölk, grädde, smör och andra naturliga råvaror.

   

  Mer närproducerat kan det inte bli.

 • Ingen meny, i dag heller

  En detalj skiljer oss från de flesta restauranger. Vi har nämligen ingen meny som du kan bläddra i.

   

  Vad vi kan laga till och servera i dag beror på vilka råvaror vi har tillgång till. I morgon är det en annan meny som gäller.

   

  Som gäst kan du vara alldeles lugn. I restaurangköket har Kurt laddat upp med råvaror som borgar för tornedalsk gastronomi när den är som bäst. Som matgäst hos oss får du en måltid som tillagats med personlig omtanke just för dig.

   

  Mer personligt kan det inte bli.

 • Förstklassiga viner från Toscana

  På Hulkoff's hyllar vi samspelet mellan tornedalsk gastronomi och toskanska viner. Vårt samarbete med Italienska Magasinet innebär att vi kan kombinera menyerna med utsökta kvalitetsviner från det lantliga Toscana och andra italienska regioner.

   

  Vår huvudleverantör Cantalici ligger i medeltidsbyn Castagnoli i det lantligt bördiga Chianti. Det är långt från Tornedalen, men nära mellan våra hjärtan. Vill du prova våra viner mer ingående är du välkommen att besöka vår trivsamma IM Vinbar.

   

  Mer exklusivt lantligt kan det inte bli.

 • Lite mer än en restaurang

  Att njuta av tornedalsk gastronomi är mycket mer än att få äta sig mätt på krogen. Självklart spelar maten huvudrollen i vår föreställning. Men upplägget och servicen är en stor del av upplevelsen. Hos oss får du en större upplevelse, precis som det var på gården förr.

   

  På Hulkoff's arrangerar vi kalas i långa banor – från bröllop, släktmiddagar och Mors dag till Mårten Gås, julbord och personalfester. Våra gäster kommer från trakten men också långväga ifrån, bara för att få njuta av det vi är bäst på – tornedalsk gastronomi.

   

  Smaklig måltid!

Aktuellt - läs mer...

Mors Dags meny klar för bokning!
Sparrissoppa Spädkalvstek med gräddsås, vinbärsgele och herrgårdsgrönsaker alt. Kalvschni..

Copyright © Hulkoffgården 2015. All Rights Reserved.