AgrOtourism    |   Arctic Lifestyle

<·  ·    ·    meny

gästers omdömen!

* Obligatoriska fält
Sagt av tidigare gäster...

Hurra för Härliga Hulkoffgården!

Med herlige minner fra vårt opphold hos dere i sommer, ønsker vi dere en riktig jul og alt godt i 2016.
Med hilsen Marie, Asbjørn, Atle og Sollaug fra Tromsø

God mat, trevligt bemötande och fint boende, dessutom sken
solen hela veckan-kunde inte ha varit bättre!
Olle Eriksson

En regnig grå tisdag på väg till jobb i Ö-tå. Allt känns ljusare när det blir chans till härlig lunch hos er i Korpikylä. Wallenbergare och en underbar dessert i form av supergod och annorlunda kaffeost (!). Att det sen fanns en snygg tröja var en härlig bonus.
Tack Kurt och Pia. Resten av dagen gick som en dans! 
Inger Benckert

Hej Kurt och Pia vill på detta sätt tacka för en bra vistelse hos er i Korpikylä.
Vi som arrangör tillsammans med våra kunder blev väl omskötta under vår vistelse hos er. Jag kommer varmt att rekommendera er som leverantör av Kickoffer, gruppmöten och andra sammankomster då man vill vara på ett lugnt, personligt och gemytligt ställe. Maten som serverades gör vilken konnässör som helst avundsjuk, helt suveränt!
Än en gång tack för ett bra arrangemang. 
På återhörande / Lars Gunnar Lundvall
Försäljningschef VA, Norr & Västerbotten

Instämmer i allt som min syster Ewa har skrivit om vår Julvistelse hos er. Vi har och kommer att berätta hur fantastiskt bra det var i alla avseenden. Än en gång, Tusen tack!
Vi kommer med glädje tillbaka...  Leif Vesterberg

Tusen tack för ett fantastiskt julfirande hos er med så mycket god mat och ett fantastiskt bemötande. Vi kände oss som hemma med en gång! Att åka och bo hos er under julafton och juldagen och bli "bortskämt ompysslad" var en fullträff! Så lugnt och avstressat julfirande har vi aldrig tidigare upplevt. Kan varmt rekommendera ett besök med boende hos er. Än en gång - tusen tack!
Ewa Nyström

Hej,
Snart dags för flytt hemmåt igen, efter 13 år i "excil". Tittade på vilka White Guide restauranger som finns i Norrbotten och hamnade givetvis hos er... ha en fin Jul. Vi ses nog till vårskaren/// L-G K

Tack för en underbar vistelse hos er. Er underbart goda mat, det äkta varma bemötande vi fick. 
Ruth Engström Systembolaget.

Tusen tack för den fantastiska middagen ni serverade oss i den vackra miljön! Den utsökta rödbetssoppan Borsjtj, kalvschnitzeln med mandelpotatispurén samt ostkakan med de varma hjortronen plus kaffe och hembakade kakor, inklusive dryckerna. Alla blev mätta och var mycket glada över att ha besökt er restaurang. Tillika har ni ett mycket trevligt bemötande samt utstrålar en sådan äkta värme, som är svår att finna någon annanstans.
Vi kan verkligen rekommendera er för olika typer av arrangemang.

Hälsningar Margareta & Göran
utflyttade tornedalingar

Tack för goda lunchen! Det blir fler gånger på Hulkoff gården! Trevligt bemötande av alla tre, Pia, Inger och Kurt.

Hälsningar Maj-Lis Hernefeldt

Tack för den absolut godaste måltid jag någonsin ätit och ett värdskap i världsklass. Jag kan inte med ord beskriva vilka enormt fina människor ni är allihopa, och jag önskar er allt gott. Jag kommer tillbaka...

Mc gänget från Timrå

Här står vi på Skolan i fokus i Luleå och berättar om vårt Comenius-projekt. Vi passar naturligtvis på att nämna att vi fick god mat och gott bemötande hos er i september. 

Emma och Ewa Marielundsskolan

Att paradiset finns det vet vi nu efter att vi varit hos er och fått uppleva ett fantastiskt boende och mat som man nästan inte hittar ord att beskriva. Vi alla mc knuttar som var hos er kommer aldrig att glömma denna vistelse, gästfriheten är helt fantastisk.
Vi ses nog igen.. Tack för allt Mc gänget från Timrå...

Lennart Dahlin

Ett stort tack för det fina boendet och den fantastiska maten som vi fick njuta av på Hulkoffgården i sommar 2012. "Hela paketet" var en fin upplevelse, butiken och det suveräna värdskapet. REKOMMENDERAS!

Lillie-Ann och Tord Dahl, Täby

Hej alla tre!
Först och främst ett stort tack för en fantastisk lunch den 31 juli. Både den vegetariska och den "vanliga" maten var enormt god och inte minst mycket prisvärd.
Sedan till den proffsiga servicen och det vänliga bemötandet när vi shoppade lite kläder! Absolut ingen stress!
Allt kändes så äkta - precis som det gör i Tornedalen!

Många hälsningar
May-Lise Kunni och Nils Edvardsson, Karungi

Margareta och Göran Hægermark,
Gråbo utanför Göteborg

Tack för en fantastisk upplevelse.Vilken mat! Tomatsoppan var underbar, köttet himmelskt och avslutningen med kaffeost och hjortron var en superb avslutning. Ni slår de stjärnmärkta restaurangerna i Göteborg.

Agneta och Johnny som visades till er av Eivor och Erland

Ett stort tack för Ert mottagande och omhändertagande under min korta vistelse hos Er! Sökte boende för en natt och fann Er på webben. Kunde inte bli bättre än så här och det vet alla mina vänner om nu. Det kändes som att vara hemma!
En skön och härlig sommar önskar jag Er!
AnnaLena Neuberg

Greetings from Northern California!
Pia and Kurt, we set out to find the "people of our own language" and were directed to you from the information center. What a joy it was to learn of your family's history and heritage on your land for 300 years. Not only did you fulfill our desire to learn, but you presented us with one of the best meals that we have experienced worldwide!
Kurt, your organic beef was superb and perhaps the best ever eaten. The all organic, locally grown produce, cloud berry sauce, wonderful potatoes, etc. was excellent.
Thank you both for your hospitality and warm memories to be cherished.
We have recommended you on the trip advisor worldwide site and will do more.

Susan and Dan Marchegiani of Los Gatos, CA

Hej,
Jag fick min White Guide med posten idag.
Grattis till att ni fortfarande är bäst i Norrbotten, 
62 points. Bra!
Jag vet att siken och plommonsufflén smakar mycket bra. Det är kanske dags för "Kungamenyn" nästa gång.

Hälsningar, Jan Nerelius

Hej Pia och Kurt
Tusen tack för en trevlig lördagsutflykt med god mat och trevligt sällskapJ 
Mari Gustafsson med man och dotter!

Hej igen och tack för senast !
Kära vänner, Pia, Inger och Kurt !!

Ni må tro att jag har pratat mig varm i kläderna om eran satsning och den härliga miljö och mat som ni bjöd på vid vårt besök.
Varje gång så sticker det till i smaklökarna och min längtan att få återuppleva er kokkonst blir bara större och större för varje tillfälle ni kommer på tal.
STOOOOORT tack än en gång och en önskan om ett snart återseende !!

Rickard och hunden Ester i Älmhult !

P.S  Hälsa till frun från mig när hon kommer på måndag  ;))  !!  D.S

God Jul och Gott Nytt År till Er alla. Tack för alla trevliga tillställningar som ni har ordnat för oss och så alla härliga tittar och läckra kläder som vi har hittat i affären. Vi ser fram emot nya spännande upplevelser.

Kram Solan o Börje

Hej Kurt och Pia!
Tack för härliga dagar, god mat och välgörande bastubad. Det var första gången vi badat bastu ihop och ändå har vi varit ett par i 33 år! Årets julkort blev en bild tagen på oss båda utanför den vedeldade bastu.

Hälsningar från Malmöparet Elsebeth och Jonny

Hi Pia, Kurt & Inger!! We visited in early June and had a wonderful time. This was our first visit to Sweden (we are from the USA)and could not ask for a nicer place to visit and have such nice hosts! Any visit to Lapland would not be complete without staying here and experiencing the wonderful food and friendship.

Best regards - Theresa, Dale, Catherine & Ash

Hej Pia, Kurt och Inger!
Ursäkta dröjsmålet av vårt tack! 
Vi gifte oss som sagt i Karungi och hade hela vår mottagning hos er med övernattning och allt därtill och det var helt underbart!
Våra gäster går fortfarande och talar om hur fantastiskt vinterbröllop det var och alla goda minnen vi fått!
Vi hade utomordentlig hjälp av er alla tre för att samarbeta med lokala leverantörer av exempelvis blommor och det är få, om någon, som kan leverera en lika ekologisk och lyckad tillställning så full av värme som ni!
Vi hade helt på egen hand hittat en finsk fotograf och så fort vi kommit över våra bilder ska vi skicka dem, vi ska skicka över våra privata bilder som iallafall innehåller mycket glädje!
Nu är det bara en vecka kvar till vi väntar tillökning, precis på dagen 9 månader efter vår vistelse hos er, så vi får se till att komma tillbaka och fira det!
Vi kan inte tacka er nog för de oförglömliga minnena vi fått, och tack Kurt som trots sin födelsedag lade all sin energi på oss och lagade kulinariska mästerverk vi sent ska glömma!
Med vänliga hälsningar
Christian och Sini Ahlin +1, Stockholm
PS. Grattis till era kungliga besök! Vi förstår dem! DS.

Hej Pia och Kurt!
Ursäkta dröjsmålet av mitt tack till er för den trevliga inspirationshelgen. Jag har berättat till alla vilken härlig helg jag hade det hos er och att dessutom få många bra tips av Hedvig. Vilken härlig människa. Det är längesedan jag känt mig så nöjd som efter den helgen. Det sitter i än.
Jag är också jättenöjd med kläderna jag köpte och nu sker en stor rensning i min garderob.
Ett stort tack och hälsa till Kurts syster också.
Kram till er alla
Lena

Stort tack till Pia, Inger och Kurt för en mycket angenäm vistelse hos er. Maten, login och värdfolkets mottagande och samvaro med oss var av äkta och högsta klass. Sammantaget det bästa vi upplevt! Sen fyndade vi också en hel del i den välsorterade butiken.
Kerstin och Hans

Tack Pia, Kurt och Inger

God och omtänksam service, vi kände oss mycket välkomna.
Att driva en restaurang som premieras i WhiteGuide med ekologisk mat av högsta klass är en prestation som ni kan vara stolta över.
En underbart god och len libbstickssoppa. En mycket välsmakande mör entrecote. Ljuvliga bassilikamarinerade jordgubbar, kaffe och smältande god chokladkaka. Ett gott husets vin därtill. Vad mer kan man önska av en god middag? Ja, att köttet vi åt kom från lyckliga frigående djur som dessutom väckte oss med uppmanande råmanden på morgonen.
Boendet i "sviten" gav oss välbehövlig vila på vår Tornedalsresa längs Torne älv.
Vi köpte med oss nästan 4 kg Rulle, kött från oxens bakdel, som vi kokade som saltrulle när vi kom hem. Det är den godaste saltrulle vi ätit. Mört och välsmakande. Hur djur lever är mycket viktigt för hur köttet smakar. Köp kött från Hulkoffgården nästa gång ni passerar Korpikylä.
Vi rekommenderar ett besök vid Hulkoffgården, ett stenkast från IKEA:s Haparanda, ni kommer inte att bli besvikna.
Margareta och Stefan Pettersson, Sävast

Tack för en fantastisk middag. Examensfirandet blev en kulinarisk upplevelse av högsta klass.
Håkan och Eva

I would like to express many thanks for all the support you gave and the
kindness you used during our stay; the time we spent in Scandinavia had been
better because of you.

Sincerely yours
Leonardo Mariani and family

Månget tack till Kurt, Pia och Inger för den fantastiska servicen,den utsökta 3-rättersmiddagen vi fick avnjuta, murkelsoppa,kalvfile´med rostade grönsaker,örter o sallad inhämtade från den egna trädgården, glass och jordgubbar,kaffe o en god choklad. White guide har absolut rätt! Ni är jätteduktiga! Kram från Lulegänget som också fick uppleva ett sommarfagert Tornedalen.
Solweig Sandberg

Vilket fint gårdställe på landet.Vårt besök i affären och på restaurangen var en härlig och njutbar upplevelse. Den goda maten och bra service!
Vi föreslår er,som åker efter Tornedalen att besöka denna Butik på Landet med restaurang
Tack från Bodensare och Luleåpar.
Eilert Hansson

Valborgsmässoafton med bastubad i ert fina Spa, och som vanligt var maten utsökt, sällskapet trevligt. Man förstår att White guide utsett er till bästa restaurang i Norrbotten, för oss är ni bäst i Sverige. Kort sagt: Tack för en underbar valborgsmässoafton.
BB med sällskap

Tack för en härlig påskbuffé med efterföljande shopping av vackra kläder och accessoarer! Grattis till utmärkelsen Länets bästa restaurang och en fin artikel i dagens Norrbottens-Kuriren! Vi ser fram emot Valborgsmässoafton!
Birgitta och Kjell

Oj vad roligt att se er nya hemsida. Fräscht och framåt! Det är ju så att vi blir sugna på att komma till er. Till Korpikylä :-)

Det finns ett helhetsgrepp som känns riktigt bra och äkta. Ni ber inte om ursäkt för ert lokala ursprung.
Hoppas det går bra för er!

Cg

Ni har ett fantastiskt ställe för en arbetsplats att umgås och äta gott. Denna gång hade vi pensionsavtackning och Bosse säger att han gärna går i pension fler gånger om han får samma avtackning! TACK från Distriktsveterinärerna i Kalix

Hej!
Vi fick se en älgko och en 1-årskalv på genvägen över Lappträsk.
Tack för tipset! Tack för en fantastisk vistelse hos er i helgen. Den lever vi på länge.
Ha det så bra och lycka till med er satsning på Hulkoffgården. Vi kanske syns nästa höst, vem vet.
Lena A.

Bättre sent än aldrig...besökte er i höstas tillsammans med en grupp finsktalande synskadade och köpte en "dyr" men underbar sak och åt en välsmakande middag...ett minne för livet...särskild egna tomater...mums.
Eila Eriksson

Tack för det trevliga nyåsfirandet i glada vänners lag, för den otroligt goda maten, den goda drycken, och det goda sällskapet. Appropå avlagda nyårslöften, det kanske håller, dessutom var det roligt. Kramar i mängd.
Barbro & Erik

First of all we would like to THANK YOU once more for such a nice experience of LAPPLAND and that we could be the part of your family hapening. The taste of food was delicious and our stay in you house made us feel at home.
Now we are  back to reallity. We need to do hard work. Before Christmas is a very busy period for us with the events but still we want to good work to promote beautifull Kotas. Many greetings from not so cold Slovenia
Zvezda G. Novljan and Janja Jereb Uran

Hej! Återigen har vi fått uppleva en mysig helg tillsammans med Er och alla trevliga gäster som alltid dyker upp. Whiskeyprovning och sen Sheperd´s pie och så en utsökt god dessert,ugnsstekta äpplen med hemlagad vaniljsås. Mums! Tack snälla Solan o Börje Sandberg.

Det var verkligen trevligt att besöka eran gård, man har ju alltid bara blåst förbi utan att veta att det finns sådana smultronställen. Det var vi från Korpilombolo som pratade bl.a om höbärgning förr om åren.
Sven Abrahamsson

Hej
Tack för en trevlig kväll med god mat och trevligt bemötande. Vi och våra gäster kommer gärna åter till er.

Hälsningar Kristina m gäster o familj.

Synd att Göteborg ligger så ocentralt till Hulkoffgården!
Vi skulle gärna komma tillbaka ofta.
Så - Mycket fint i butiken,
Så - Avkopplande och fin miljö
Så - Otroligt god middag om aftonen.
Vi kommer att minnas denna midsommardag.
Tack till Pia, Kurt och Inger.

Vi tackar och bockar.
Kent med nya fräcka kepsen och favorit byxorna.
Ulla med de snygga tröjor..

Tack för en fin vistelse hos er. Fantastisk mat och gott vin. Det var en rolig upplevelse att få prova kläder i butiken samtidigt som vi njöt av champange.   
Håkan och Hanna.

Gammelstad 10 05 07-08
Hälsningar fråm \"soppgänget\" som besökte och bodde hos er i helgen. Vi har alltid trevligt när vi träffas, men besöket hos er blev extra trevligt - en riktig höjdare med andra ord! Bra boende, fin service och jättegod mat. Kan inte bli bättre. Vi kommer gärna tillbaka. Hälsningar från Yvonne och Curt P.

Vilken trevlig hemsida Ni har! Jättestort tack till Pia, Kurt och Inger för den fantastiska påskbuffén. Hemlagat och närproducerat, utsökta smaker och fantastisk service. Vi kommer snart tillbaka.
Kramar Solan o Börje Sandberg

Påsken 2010.

Vi komma från öst och väst. Vi komma med bil och häst. Vi komma från syd och nord, och några komma från fjord ...och från Korpilombolo kanske kom Joe Colombo.

Kurts får i kål är vår buffe´s huvudmål. Före; löjrom och ägg därtill, med knippa dill.Inkokt lax och bakad lax; ugnad med en gnutta flax. Mangold och soltorkad tomatpaj ....Stor portion för maj och daj

Mätta och riktigt runda,Vi återvända till hunda

Gunhild Stensmyr & Jan Lund

Äntligen, hos Pia & Kurt Hulkoff har jag funnit ett par Gardeurjeans i str.58 med kostymfickor! Som jag letat efter dessa, med plats för en man.
Och Harris Tweed-kavaj därtill.
Lunch Biff Rydberg med älv-utsikt som på River Café Vid Brooklyn Bridge.
På återseende snart! Stort beröm för allt!

Jan Lund

Till Pia, Kurt, Inger och Barbro
Måste skriva och tala om hur mycket vi uppskattade besöket hos er. Allt var perfekt, det ombonade och smakfulla boendet , den rofyllda miljön, den underbara maten med de väl utvalda vinerna därtill, en utomordentlig service och trivseln därtill. Fem stjärnor av fem möjliga!
Hoppas att vi kom ihåg att tacka för cavan och snittarna, det uppskattades!
 
Kramar från Birgitta och Kjell

Pia  ja Kurt!
Sateesta huolimatta minulla oli eilen oikein onnistunut "ulkomaanmatka" Korpikylään. Sain mukavasti täydennetyksi vaatevarastoani liikkeessänne. Myös sisareni Lea iloitsi farkuistaan. Edelliset samanmerkkiset hän oli ostanut tukholmalaisesta butiikista.
 
Kiitos ystävällisestä ja hyvästä palvelusta. Liikkeessänne on miellyttävä ilmapiiri. Kiitos myös ruokatarjoilusta! Osso buco oli erinomaista ja kahvin kanssa tarjottu leivonnainen herkullinen! Hyvin jaksoimme sitten ajaa parin tunnin matkan Ouluun, jossa päivän sade olikin vaihtunut auringonpaisteeksi.
 
Hyvää kevään jatkoa ja menestystä työhönne!
 
Terveisin Mirja

Genom den kända skådespelaren Edvard Persson har vi upptäckt det Skånska gemytet.
På Hulkoffgården upplever vi samma gemyt i Tornedalsk tappning. Pia och Kurt har lyckats skapa detta, främst genom deras förmåga att visa sina gäster en rörande omtanke.
Ulla och jag försöker sätta lite guldkant på tillvaron i samband med bemärkelsedagar. Vår senaste vistelse på Hulkoffgården var i samband med att vi firade vår femtioåriga bröllopsdag.
Boendet var förträffligt. Bastun visade med all tydlighet på närheten till vårt finska grannfolk. Det enda som störde tystnaden var sång från ett stort antal fåglar. Den störningen var emellertid lätt att acceptera.
På kvällen åt vi en trerätters middag komponerad och tillagad av Kurt. Anrättningen höll hög klass och tillsammans med utsökta viner motsvarade den tillfullo våra högt ställda förhoppningar.
När vi nästa dag skulle åka hem avslutade vi vår vistelse med frukost. Förutom riklig tillgång på frukostmat bjöds på en trevlig pratstund med gårdsfolket.

Slutligen vill jag framföra ett varmt tack till värdfolket för en vistelse som till fullo motsvarade våra förväntningar.

Åke Larsson Luleå

Aktuellt hos Hulkoff...
Marknadsdagarna startar Kristi Himmelsfärdsdag!
Hej vänner! Vad som kommer härnäst: Marknadsdagarna hos BpL Hulkoffgården startar trad..

Copyright © Hulkoffgården. All Rights Reserved.

AgrOtourism  | Arctic Lifestyle